2013. október 30., szerda

9. // Beöltözős buli { HALLOWEEN-I KÜLÖNKIADÁS }

Búúú! :) Boldog Halloween-t mindenkinek, ennek örömére egy régóta tervezgetett résszel érkezem most, remélem tetszeni fog nektek! Puszi :)


Pár hét múlva (október 31.)


Körülbelül két hónap telt el azóta, hogy megérkeztünk Londonba. Sokminden történt velünk, nem hittük volna, hogy egy ilyen mértékű pozitív csalódás lesz a dologból. Először is már az, hogy azok a szerencsés diákok között lehetünk, akik a cserediák programban kiutazhattak egy évre tanulni Angliába, és gyönyörködhetnek ebben a csodás városban. A másik dolog pedig, hogy megismertünk öt fiút, akikkel álmunkban sem találkoztunk, de most megadatott nekünk az, hogy a barátainak tudhassanak minket. Igen, ők a One Direction. De ezt már ismeritek...
Ebben a két hónapban rendesen kiismertük egymást, a lehető legtöbbet lógtunk együtt (a legtöbbször ők hívtak át magukhoz, de volt, hogy ők is meglátogattak a hotelban, ahonnan hamarosan ki fogunk költözni). Körbevezettek a városban, vagy hatszor, és annyit nevettünk, hogy jelenleg egy életre elég boldogsághormonom van. A suli pedig az első hét lazasága után elkezdődött, gőzerővel haladunk, és persze ismerkedünk az angol akcentussal.
Nos, körülbelül ezek történtek velünk eddig. A fiúkkal már egy ideje tervezgetjük, hogy rendezünk egy bulit így magunk között, aminek a témája a Halloween lenne. Itt Angliában annyira nem, de nálunk Kanadában annál inkább elterjedt ez az ünnep, és amióta az eszemet tudom mindig beöltöztem valaminek. A srácok ragaszkodtak hozzá, hogy majd ők megszervezik nekünk, mi csak dőljünk hátra, és élvezzük a "kényeztetést".

- Kész vagytok már? - toporzékolt Beth, aki már teljes egészében készen volt a saját vámpír jelmezével.

- Még nem, egy perc! - kiabáltunk vissza neki mi, hárman Sasha, Abbie és én a fürdőszobából. Zora is készen volt már, de ő csendben szenvedett. Sash még gyorsan megigazította a műszempilláját, majd késznek nyilvánította magát. - Mehetünk! - nézett ránk vigyorogva, mi meg inkább elborzadtunk a látványtól.

Ahogy belenéztünk a tükörbe, és láttuk magunkat full feketében és pszichopata sminkekkel, szerintem mind az ötünknek az jutott eszébe, hogy hogyan fogunk így végigmenni az utcán fényes nappal. Pontosabban öt óra volt, de még nem sötétedett be.

- Juuj, egy képet! - kaptam elő gyorsan az iPhone-om, és a belső kamerába vigyorogva megkértem a többieket is, hogy vágjanak szimpatikus képet. Már ahogy így lehet.

- Gyertek már, lányok, a fiúkkal azt beszéltük meg, hogy ötre ott vagyunk. - sürgetett Zora, megnyomva az "ötre" szót.

A lányok sminkjei (hasonlításképp):
Cassy (Sugar skull)
Abbie ("felvarrtszájúcsaj :P ")
Sasha (pantomimes)
Beth (vámpír)
Zora (pók)

Tehát elindultunk, szerencsénkre éppen sötétedett, és még felhős is volt az ég, plusz volt egy kis köd, úgyhogy csak minimálisan bámultak meg az emberek. Végül olyan húsz perc alatt ott is voltunk a fiúknál, és már a bejáratnál látszódott, hogy egy jó estének nézünk elébe. Szépen kitettek magukért...
Bekopogtunk, és már készültünk a szívrohamra, amikor is Harry nyitott ajtót, de nem úgy nézett ki, mint amire számítottunk. Valami olyasmire gondoltunk, hogy a lehető legtöbb művért felhasznált, esetleg nincs is feje, de ezek helyett egy aranyos kis figurának öltözött be a Gru-ból, vagyis egy Minion-nak.

- Sziasztok! - üdvözölt minket a cuki kis sárga ruhájában. - Gyertek beljebb!

- Hé, Harry! Nem arról volt szó, hogy ijesztőre vesszük a figurát? - ráncolta a homlokát Beth.

- De! Szerinted én nem vagyok ijesztő? Én végig rettegtem a Gru-t, miközben néztem! - védekezett elég hülye indokkal. Mikor látta, hogy nem éppen volt jó a kifogása, bevallotta. - Na jó, igazából csak ezt az egyetlen használható jelmezötletet találtam a youtube-on! - adta meg magát.

Harry jelmeze MacBarbie-tól :D
Ráadás: :D

- Juj, csak nem MacBarbie-nál? - ugrott rá Harry-re Abbie, aki kicsit meglepődött, de utána beszállította a nappaliba, ahol láttuk, hogy az egész ház Halloween-i hangulatban pompázik.

- De, tőle! - felelt Harry, de már senki sem figyelt rá, még Abbie sem, ugyanis megérkeztek a fiúk.

Louis egy töknek öltözött be, ami elég vicces volt, ugyanis az egész teste narancssárga volt, és úgy festett, mint aki elaludt a szoliban. Niall egy zombi volt, Liam Batman (micsoda meglepetés), és Zayn pedig nem öltözött be, neki csak a fejébe volt téve egy kellék, így úgy nézett ki, mintha valaki benne felejtette volna a fejében a baltáját. (De csak úgy megjegyzem, hogy a haja még így is kifogástalan volt!)

- Wow, jól néztek kis! - mondott csak ennyit Louis, miután végigpásztázott minket, és még azt is megjegyezte, hogy mi aztán igazán komolyan vesszük a Halloween-t. Hát igen, ez így is van.

- Na, most pedig gyertek, és nézzetek körül, miket csináltunk nektek! - futott az étkezőbe Niall, ahol a kajákat tálalták fel.

Halloween-i specialitások a la Sir Horan :D
fejecskés sütik
 vámpírfogas gumicukor
tökarcú macaron-ok
"sírsütik"
szellemes-bogaras pizza
málnaszörp cukorka szemmel
és mindenki kedvence: a csokiszökőkút
Niall mindent szépen elmagyarázott, hogy hogy készítette, mi közben pedig csak ámultunk-bámultunk. Monológja végén pedig betömött a szájába három macaron-t.
De nem ám csak a kaják voltak ilyen "guszták", az egész házban egyfajta félhomály volt, a régi megszokott függönyök helyett szakadt és koszosak voltak felszerelve, ki volt vágva néhány papírszellem, és elszórva a házban "ijesztgettek", mindenhová műpókok és kígyók voltak ragasztva, találkoztunk néhány közkedvelt ijesztő személyek képeivel (pl. Frankenstein, Jack a Karácsonyi lidércnyomásból), és ami a legjobb volt, hogy mindenhol töklámpások világítottak különböző arckifejezésekkel.

- Fiúk, olyan rendesek vagytok, hogy csak miattunk ennyit készültetek! - öleltem végig a srácokat, mert nagyon hálás voltam nekik.

- És, mit szeretnétek csinálni? Filmezzünk, vagy faragjunk tököt, esetleg meséljünk rémtörténeteket? - kérdezte Liam.

- Én először is belekóstolnék a csokiszökőkútba! - futott oda Abbie, és már sejtettük, hogy valószínűleg egész este azzal fog szórakozni. Niall is gyorsan odarohant, hogy Abbie nehogy elegye előle az egészet, így inkább még időben feltankol. Helyes döntés.

Hirtelen ajtócsapódásra lettünk figyelmesek, majd Eleanor rontott be a házba. Igen, megint ő.

- Ti meg mi a retket csináltok? - nézett körbe a szobában, majd rajtunk nem túl kedvesen.

- Bulizunk! - felelte Zayn a baltával a fején, amitől akaratlanul is elröhögtem magam.

- Uh! Tudjátok, mit? Nem vagyok hajlandó részt venni a ti ostoba, gyerekes "bulitokon", inkább átmegyek Perrie-hez. - lépett le, aminek én személy szerint örültem. De gondolom a lányok is. Abban meg csak reménykedem, hogy a fiúk nem akarták marasztalni.

Miután Eleanor lelépett, a srácokból kitört egy óriási röhögés, végül mi is nevettünk velük együtt. És akkor beindult a buli. Először tököt faragtunk, amivel meggyűlt a bajunk, de végül mindenkinek sikerült. Közben Harry szolgáltatta a zenét, ami igazi Halloween-i hangulatot adott. Utána filmmaratont tartottunk, vagyis megnéztük a Karácsonyi lidércnyomást, a Coraline és a titkos ajtót és a Halott menyasszonyt. Játszottunk különféle játékokat, mint például, hogy hátrakötött kézzel kell kihalászni egy almát a vízből, vagy olyat, hogy két embernek bekötöttük a szemét, és azoknak egymást kell megetetniük, úgy, hogy nem tudják, hogy ki eteti őket, vagy ő kit. Majd egy csodás játék következett, mégpedig, a fiúk mindenkinek csináltak különböző "koktélokat", amibe mindent beletettek, amit csak találtak, nekünk pedig ki kellett találni, hogy mi van benne. Előtte persze muszáj volt őket meginni. Szegény Sasha járt a legrosszabbul, neki egy bacon-ös, hagymás, csokimasszás, gyümölcslevest kellett meginnia, amibe még citromot is csepegtettek. Szegény! Az este befejezése képp pedig rémtörténeteket meséltünk. A srácok annyira ránk ijesztettek, hogy a végén nem mertünk hazamenni, de szerencsére megengedték, hogy akkor alhatunk náluk a vendégszobákban. A nagy bulizást olyan este fél tizenkettő felé hagytuk abba...

______________________________________________________

Most pedig egy gyors kép még a végére, mi így néztünk ki az ideig Halloween-i bulinkon, ami sajnos feleannyira sem volt jó, mint amit a srácok rendeztek, de sebaj. Majd jövőre! :D

(balról: Niki, Zsófi, én (:p), Flóra, Bogi) x'DD

1 megjegyzés:

  1. Anyám! Ez iszonyatosan jó lett!! És a sok-sok kép :33 Awhhh.... IMÁDLAK!!! Pls hozd gyorsan a kövit signora. Már nagyon váromm!!! *-------*

    VálaszTörlés