2013. október 21., hétfő

8. // "Barátnők"

Még így az elején szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy a sztoriban a fiúk barátnői nem éppen pozitív karakterek. A valóságban gondolom (vagy inkább remélem), hogy nem ilyenek, én csak változtattam rajtuk. Amúgy nincs velük semmi bajom, sőt Perrie-t például kifejezetten kedvelem, de most valahogy így jött ki. :D
Amúgy ne haragudjatok a szánalmasan rövid rész miatt, de hamarosan jön majd a kövi, és még egy kis meglepetéssel is szolgálok nektek ;) 

*Danielle helyett kérem Sophia-t odaképzelni xDDD*

- Valami hihetetlen a házatok...! - nézett körbe az előszobában Beth, miközben a srácok csak a vállukat vonogatták.

- Nem laknánk most itt, ha nem lennénk megáldva ilyen istenadta tehetséggel! - veregette meg a mellkasát Louis, közben pedig dagadt az önbizalomtól. Vagy inkább a nagyképűségtől.

- És ilyen istenadta külsővel sem! - lépett Louis mellé Harry, közben átkarolta, a másik kezével pedig beletúrt a hajába, majd mind a ketten egy pontot néztek a falon, mintha valami kép lenne saját magukról odavetítve. Kicsit furcsa látvány volt.

- Oké, ne haragudjatok, hogy kizökkentünk az álmodozásból saját magatokról, de mi is itt vagyunk. - törtem meg az idilli pillanatot.

Ekkor mindenkiből kitört a nevetés, leginkább a két jómadáron szórakoztunk, akik még mindig magukról álmodoztak, valószínűleg maguk elé vetítették a nevüket csupa csillogó és villogó betűkkel, és elképzelték magukat félmeztelenül a Vogue címlapján. Biztosan érdekes lehetett.

Abban a pillanatban három lány rontott be az ajtón, és nem éppen kedvesen néztek ránk.

- Oh! - kezdte a magas, vékony barna hajú lány - Netán megzavartunk valamit? - nézett ránk gyanakodva.

- Ja, csak ti vagytok azok?! - kérdezte a szőke hajú csaj, aki még egy kicsit rokonszenves is volt nekem.

- Egyre jobb! Legalább közösen meg tudjuk beszélni ezt a "cikk-dolgot". -sétált oda a szőkésbarna hajú lány Liam-hez, és átkarolta. 

- Mi? - kérdezte Sasha. - Ti kik vagytok? - nos nem igzán vagyunk jártas a One Direction témában, ezért, nem tudtuk, hogy az imént kikkel társalgunk.

- Kérlek, mi a fiúk barátnői vagyunk, de talán jobb kérdés, ti kik vagytok? - váltott még ellenségesebb hangsúlyra a göndör, barna csaj. 

- Mi csak a fiúk haverjai vagyunk. Tegnap találkoztunk. - adtam meg az egyszerű választ.

- Haverok? És mi van a kialakuló románcokkal? -kérdezték.

- Az a cikk egy kicsit túlkombinálta a dolgokat. Mi csak szimpatizálnak egymással a srácokkal, de semmi több. - csitítgatta a "barátnőket" Beth.

- És honnan tudjuk, hogy nem csak ki akarjátok haszálni a fiúkat?! - vitatkoztak még mindig.

- És mi honnan tudjuk, hogy nektek nem ez a célotok?! - vette fel a kesztyűt Sasha, és emelte fel már ő is a hangját. Ha nekik lehet, nekünk is szabad.

- Héééé, lányok! - lépett közénk Liam. - Nyugi! Senki nem akar senkit kihasználni. Lányok - fordult a három jövevényhez (bár nekik inkább mi voltunk a jövevények), és bemutatott minket. - Ők itt Beth, Sasha és Cassy. Tegnap Harry bemutatott minket nekik, és elmentünk pizzázni.

- Aha. Hát nagyon örülünk, hogy megismertünk titeket. - ironizált az egyik lány, akinek még mindig nem tudom a nevét.

- Ők itt pedig a barátnőink, vagyis Zayn Perrie-vel van, Liam Sophia-val, Louis pedig Eleanor-ral. - az utolsó párosnál egy kicsit elállt a szavam. Louis-nak van barátnője? Akkor már minden más. Hát nem éppen szimpatikus egy lányok...

1 megjegyzés:

  1. Ciao!!! Szerintem tök jó lett!! És a barátnök reagálása xD Észveszejtö. Amugy nagyon jó lett. Amugy még mindig a barátnökön röhögök :DD meg hogy felvette a kesztyűt :DD Ez az sasha mutasd meg nekik!!! x'D elképzelném. Mint egy focimeccs. Na jó nem hülyéskedek. Tényleg jó lett és lehetöleg siess a kövivel. Pussz: Rozamunda xoxo

    VálaszTörlés